Má silnou a aromatickou vůni a ostrou, lehce nasládlou chuť. Jde o důležitou součást indické kuchyně koření kari, kterému dodává jeho charakteristické aroma. Ve středoasijských zemích se přidává se do pilafu. Na Balkáně (Bulharsko) se používá ke kořenění mletých mas kebabů, jinak do místních salámů a klobás. Stejně tak ve Středomoří do salámů tzv. italského typu, masových konzerv, sýrů ale i do chleba. Další užití našel v likérnictví. Stále více si do orientálních pokrmů našel cestu i u nás.
SLOŽENÍ:
Římský kmín
INFORMACE O ALERGENECH:
Výrobek může obsahovat alergeny: lepek, arašídy, jiné ořechy, oxid siřičitý, sezam, sója.
Doporučené podmínky skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Prodávající: Lukáš Macháček, IČO: 03478661
Kód | Kód: 306/100 |
---|---|
Kategorie: | Koření |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.