Druhy barev pepře:
Černý pepř je ještě ne zcela zralým plodem pepřovníku. Po sklizni se nechá zapařit a následně se suší na sluníčku, dokud původně načervenalá slupka neztmavne. Patří mezi nejběžnější druhy pepře vůbec. Hodí se do omáček, polévek a ke tmavému masu. Bílý pepř - jedná se o zralý plod pepřovníku. Po sklizni se namáčí a loupe, následně prochází další fází vysušení. Jeho chuť je výraznější, ale ne tak palčivá. Hodí se do světlých omáček, k rybám, sýrům a drůbežímu masu.Sklizní nezralých plodů pepřovníku a jejich následným usušením či zmrazením, získáme pepř zelený. Jeho využití je typické při přípravě steaků a paštik.Červený (popř. růžový) pepř vlastně není pravým pepřem. Jsou to téměř zralé bobule stromu Schinus z Jižní Ameriky. Mají slabě pryskyřičnou chuť, nasládlou chuť a v kuchyni se používají hlavně pro zajímavý kontrast ve směsi se zeleným, černým a bílým pepřem a zjemňují pokrm při přidání barevného pepře.
Jedná se o směs barev: černá, bílá, zelená a červená.
Složení:
Černý pepř, bílý pepř, zelený pepř, červený pepř.
INFORMACE O ALERGENECH:
Výrobek může obsahovat alergeny: lepek, arašídy, jiné ořechy, oxid siřičitý, sezam, sója.
Doporučené podmínky skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Prodávající: Lukáš Macháček, IČO: 03478661
Kód | Kód: 393/100 |
---|---|
Kategorie: | Koření |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.