Rýžová mouka se vyrábí z jemně mletých rýžových zrn. Mouka má jemně sladkou chuť, díky čemuž se skvěle hodí do sladkého pečiva, palačinek a dezertů. Perfektní na výrobu rýžových nudlí.Dá se použít jako zahušťovadlo do polévek a omáček (zejména bílé omáčky - např. bešamel chutná skvěle). Výborně se hodí i na obalování ryb, drůbeže, masových řízků - pokrmy jsou díky němu lehce křupavé a pokrm dostává nový rozměr chuti.
Je to alternativa k široce dostupné pšeničné mouce. Je nezbytnou součástí asijské kuchyně. Používá se jako ekvivalent pšeničné mouky při bezlepkové dietě.
SLOŽENÍ:
Rýžová mouka
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G VÝROBKU:
Energetická hodnota - 1465 kJ / 349 kcal
Tuky - 0,7 g,
z toho nasycené mastné kyseliny - 0,15 g,
Sacharidy – 76,9 g,
z toho cukry - 2 g,
Bílkoviny – 7,6 g,
Sůl - 0,2
INFORMACE O ALERGENECH:
Výrobek může obsahovat alergeny: lepek, arašídy, jiné ořechy, oxid siřičitý, sezam, sója.
Doporučené podmínky skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Prodávající: Lukáš Macháček, IČO: 03478661
Země původu: Holandsko
Kód | Kód: 159 |
---|---|
Kategorie: | Mouky, rýže a musli |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.