Mango je plod stromu dosahujícího výšky 30-40 metrů. Mango se pěstuje především v Thajsku a Indii. Plody jsou sladké, velmi aromatické a bohaté na vitamíny a minerály. Kandování je proces, který podporuje uchování a trvanlivost čerstvosti ovoce. Díky procesu kandace vydrží dlouho čerstvé. Lze jej uzobávat na chuť, nahradit sladkosti a bonbóny vyrobené průmyslově, nebo použít do müsli, k vytvoření vlastních ořechovo ovocných směsí, ale ozdobíte kostkami dezerty.
SLOŽENÍ:
Sušené mango (52 %), cukr (47,99 %), konzervant: oxid siřičitý
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G VÝROBKU:
Energetická hodnota - 1365 kJ / 325 kcal
Tuky - 0 g,
z toho nasycené mastné kyseliny - 0 g,
Sacharidy – 80 g,
z toho cukry - 52,6 g,
Vláknina - 2,5 g,
Bílkoviny – 0 g,
Sůl - 0 g.
INFORMACE O ALERGENECH:
Výrobek může obsahovat alergeny: lepek, arašídy, jiné ořechy, oxid siřičitý, sezam, sója.
Doporučené podmínky skladování:
Skladujte na suchém a chladném místě.
Prodávající: Lukáš Macháček, IČO: 03478661
Země původu: Thajsko
Kód | Kód: 183 |
---|---|
Kategorie: | Sušené plody |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.