Při sušení křížal se většina vitamínu C zničí kvůli vysoké teplotě. To při lyofilizaci nehrozí. Jablka se suší za nízké teploty, a tak si zachovají většinu prospěšných látek. Zakousněte se do lyofilizovaných jablíček a užijte si, jak báječně křupou. Jsou lehoučká a ve svačinovém boxu se rozhodně nepronesou.
Jablka se u dětí často netěší takové oblibě jako sladší druhy ovoce. Jsou prostě tak trochu nuda. Zkuste je ale v lyofilizované podobě – díky zábavné křupavosti budou děti bavit a navíc jsou zdrojem vitamínů a minerálů.
Neobsahují žádné konzervanty, aditiva ani přidaný cukr. Jen 100% ovoce. Další výhodou je, že lyofilizované plátky jablek dlouho vydrží a můžete je skladovat při pokojové teplotě. Zapomeňte na vykrajování a loupání, stačí otevřít sáček a začít mlsat.
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g |
Vlhkost | ≤5 % |
Tuky (%) | 2,3 |
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%) | 0,1 |
Protein (%) | 3,3 |
Vláknina (%) | 10 |
Sacharidy (%) | 88,2 |
-> z toho cukry (%) | 70 |
Energie | 386,9 kcal / 1666 kJ |
Prodávající: Lukáš Macháček, IČO: 03478661
Kód | Kód: 1086 |
---|---|
Kategorie: | LYOFILIZOVÁNÉ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.