44% mléčná čokoláda obsahuje pořádnou porci českého mléka. Na rozdíl od 52% mléčné čokolády, která patří do kategorie dark milk, je tato 44% mléčná čokoláda výrazně jemnější. Pokud hledáte sladkou, ale přitom kvalitní ručně vyrobenou mléčnou čokoládu, bez chemie, aditiv a konzervantů, pak jste na správném místě.
Představujeme Vám nejjemnější mléčnou čokoládu. Ač je dost sladká, tak v ní cukr výrazně nedominuje. Obsahuje nadstandardní porci českého mléka a má také vysoký podíl kvalitního kakaového másla.
Je vní nezbytné množství třtinového cukru. Mléčná čokoláda obsahuje jen 38,9 g cukrů na 100 g čokolády. A to jich ještě velká část pochází z mléka. Většina mléčných čokolád na trhu obsahují často více jak 50 g cukru. Někdy dokonce i 60 g.
Pro 44% mléčnou čokoládu jsou použity výběrové kakaové boby z Peru, které jsou velice jemné chuti s minimální hořkostí. Čokoládu je vyrobena metodou bean to bar, což ve volném překladu znamená od bobu až po tabulku.
SLOŽENÍ:
kakaové máslo*, sušené plnotučné mléko*, třtinový cukr*, kakaové boby z Peru*. Obsah kakaové sušiny nejméně: 44 %.
* = BIO produkt
KAKAOVÉ BOBY:
země původu Peru
INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy ořechů.
Výrobce:
Chocolate Hill s.r.o.
Žižkova 430/1
602 00 Brno
IČO: 04379527
DIČ: CZ04379527
V OR u Krajského soudu v Brně sp. zn. C 89603
Kód | Kód: 1113 |
---|---|
Kategorie: | BEAN TO BAR ČOKOLÁDA |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.